ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 409 тисяч родин на Львівщині отримують субсидію на комуналку

|

Станом на 11 серпня на Львівщині житлову субсидію одержує 408 879 сімей (домогосподарство). У цілому підтримкою житлової субсидії охоплено понад мільйон громадян області. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Наталії Кузяк, середній розмір одержаної субсидії становить 150,00 грн, а середньомісячний дохід на особу в домогосподарстві – 1814,10 грн.

«Одночасно, упродовж червня – липня органами соціального захисту населення області проведений перерахунок житлових субсидій на неопалювальний період. На даний час перерахунок проведений 397 000 домогосподарствам – одержувачам житлових субсидій зі 430 550 (96%), за виключенням одержувачів, які мають прострочену заборгованість терміном більш як два місяці. Відмовлено у перепризначенні субсидії 18 793 домогосподарствам», – зазначила вона.

Наталія Кузяк також наголосила, що в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, органи соціального захисту населення Львівщини готові надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує.

Зазначимо також, що до органів соціального захисту населення звернулось 93 858 одержувачів житлової субсидії з 141 168 (66,4%), за компенсацією частини невикористаної субсидії за економе споживання електричного та газового індивідуального опалення.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *