ОСТАННІ НОВИНИ

Іван Рудницький вже не очолює «сміттєвий департамент» Садового

|

Іван Рудницький пішов з посади директора департаменту з питань поводження з ТПВ Львівської міськради. Цю інформацію підтвердив сам Іван Рудницький, інформує ZIK.

Пан Рудницький залишив посаду «за згодою сторін» 4 серпня. Причини такого рішення він наразі не розголошує.

Іван Рудницький перебував на посаді близько двох місяців.

Як повідомлялося, 6 червня, згідно з розпорядженням міського голови Львова, Івана Рудницького призначено директором департаменту з питань поводження з ТПВ Львівської міської ради.

Раніше 6 квітня 2017р. на сесії Львівської міської ради було прийнято рішення про утворення департаменту з питань поводження з ТПВ, у складі якого буде управління оперативного поводження з твердими побутовими відходами та управління розвитку системного поводження з відходами.

Депутати Львівської міськради ухвалою від 29 червня надали Львівській ОДА до 30 червня 2019 року повноваження щодо вирішення питань збирання, зберігання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначав, що нещодавно створений у Львівській міськраді департамент поводження з відходами має бути розформований, оскільки ці повноваження передаються обласній держадміністрації. Він також повідомив, що запропонував Івану Рудницькому, який очолює сміттєвий департамент ЛМР, перейти на роботу в ЛОДА.

Фото: Твоє Місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *