ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають нового головного лікаря для психіатричної лікарні

|

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

Місцезнаходження закладу: вул. Кульпарківська, 95, м. Львів, Україна

Умови оплати праці головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» визначаються у контракті та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.

Кваліфікаційні вимоги:

– повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»,

– іслядипломна спеціалізація за фахом «Організація і управління охороною здоров’я»;

– вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом «Організація управління охороною здоров’я»;

– стаж роботи за лікарською спеціальністю не менше 10 років та за фахом «Організація управління охороною здоров’я» – не менше 8 років;

– стажування в органах управління вищого рівня;

– володіння державною мовою;

– здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки головного лікаря;

Інші вимоги:

– знання чинного законодавства в галузі охорони здоров’я; основ трудового законодавства, охорони праці; нормативних актів, що регламентують діяльність закладів охорони здоров’я, що спеціалізуються в сфері психіатрії;

– знання сучасних методів господарювання та управління;

– володіння іноземною мовою;

– володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

– заява про участь у конкурсі на ім’я засновника;

– копія паспорта та ідентифікаційного коду, засвідчена претендентом;

– копії документів про вищу освіту (обов’язково), науковий ступінь та вчене звання (при наявності);

– копії інших документів, що підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам;

– декларація про доходи за 2016 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

– копія трудової книжки;

– особовий листок з обліку кадрів з 2 фотографіями розміром 3х4 сантиметри;

– автобіографія;

– довідку про наявність або відсутність судимості;

– витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

– письмова згода на збір та обробку персональних даних;

– два рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист довільної форми;

– програму розвитку закладу в короткостроковій (строком на 1 (один) рік) та довгостроковій (строком на 5 (п’ять) років) перспективах, у якій повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться претендентом для забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності.

Документи подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в юридично-кадровий відділ управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 14, ІІІ поверх, каб.№6.

Документи приймаються упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з моменту оприлюднення оголошення (до 11 вересня 2017 року включно).

Дата та місце проведення І засідання комісії з конкурсного відбору – 20 вересня 2017 року, 11:00, каб. №307, вул. Винниченка, 18, м. Львів.

Додаткова інформація надається за тел.: 2999858, 2999861.

Адреса електронної пошти: [email protected]

Контактна особа – Редько Ірина Олександрівна, Чабан Юрій Андрійович

До складу комісії з конкурсного відбору кандидата на посаду головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» включаються 2 (два) представники громадських організацій. Висувати свого представника може громадська організація, що має спеціалізацію та веде активну діяльність у галузі охорони здоров’я, материнства та дитинства не менше трьох останніх років.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

–   за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

–   має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

–   є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації;

–   є членом трудового колективу комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії подавати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради до 5 вересня 2017 включно разом з копією статуту та відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії.

Фото: Panoramio

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *