ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці 17 будинків у Львові сидять без гарячої води

|

Станом сьогодні на ранок гаряча вода подається до 1098 споживачів. Гаряча вода не подається до 17 будинків у Львові, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго». Причина відсутності гарячого водопостачання – ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання (теплові мережі, котельні, ЦТП). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У Личаківському районі гаряча вода не подається до 1 будинку на вул. Довбуша, 6а через ремонтні роботи в котельні по вул. Довбуша, 20. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 21 серпня.

У Шевченківському районі гаряча вода не подається до 13 будинків.

Будинки на вул. Під Голоско, 1, 15, 17, пр. Чорновола, 101, вул. Ю. Липи, 14, 16, 18, 20, 39, 43, 45, вул. Щепова, 4 не отримують гарячу воду через ремонтні роботи в ЦТП на вул. Ю.Липи, 39а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 10 серпня.

Будинок на вул. Хвильового, 14а не отримує гарячу воду через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 15 серпня.

У Франківському районі гаряча вода не подається до 3 будинків.

Будинки на вул. Єфремова, 68, 79 не отримують гарячу воду через реконструкцію теплової мережі. Роботи триватимуть до 14 серпня.

Будинок на вул. Тролейбусна, 10 не отримує гарячу воду через порив трубопроводу гарячого водопостачання. Ліквідувати порив і відновити гарячу воду планують сьогодні, 10 серпня.

У Галицькому та Сихівському районах гаряча вода подається до усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає гарячу воду до усіх своїх споживачів у Залізничному районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *