ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО минула без втрат

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець дістав травму в Талаківці під час ворожого обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Основні бойові дії велися у Попаснянському районі в першій половині дня, здебільшого ще до світанку. Окупанти застосовували бронетехніку та міномети, ведучи вогонь одразу по кількох позиціях ЗСУ. Ще один ворожий обстріл стався вдень у Новотошківському; він тривав 30 хвилин. Слід зазначити, що агресивні дії противника не залишилися без уваги наших військових – у відповідь окупанти завжди отримували вогонь з озброєння різних систем.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося сім ворожих обстрілів, зокрема два – з важкого озброєння.

Такі дані оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Донецький напрямок

Бойові дії велися тільки в Авдіївці та на позиції «Шахта «Бутовка» між 18:40 та 21 годиною. Противник застосовував легке озброєння, а також кілька разів вистрілив з міномета. Українські війська активно вели вогонь у відповідь.

Маріупольський напрямок

Бойовики активізувалися ввечері, близько 18 години.

Окупанти випустили по Старогнатівці, а також по п’яти різних позиціях ЗСУ ближче до Азовського моря понад 60 мін та понад 40 боєприпасів до установки «Град-П». Найпотужніший обстріл стався в Гнутовому: він тривав безперервно протягом більше, ніж двох годин. Слід зазначити, що противник застосовував важке озброєння під час кожного з семи обстрілів. У Мар’їнському районі вчора було тихо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *