ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській науковій бібліотеці відбудеться шаховий турнір

|

У головному читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5) 12 серпня з 10.00 до 18.00 відбудеться шаховий турнір «Пам’яті Степана Попеля до 110- річчя з дня народження». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Турнір буде проводитися за швейцарською системою у 9 турів.

Організаторами турніру виступають громадська організація «Шаховий клуб ветеранів спорту», Львівська міська рада, Львівський університет, Львівська обласна федерація шахістів.

Всі витрати по відрядженню учасників турніру за рахунок відряджуючих організацій або самих учасників.

Призери турнір нагороджуватимуться кубками, медалями та дипломами, а також гарантованими грошовими призами. Нагородження переможців за рахунок організаторів та спонсорів.

Попередні заявки на участь у турнірі подаються не пізніше 11 серпня 2017 року. Контактна особа: Ільницький Іван, e-mail:[email protected], теле. (067)6762062.

Умови участі: сплата благодійного внеску у розмірі 150 грн., для дітей, шахістів старше 60-ти років, працівників та студентів Львівського університету та спортсментів з обмеженими можливостями – 80 грн. Право участі у змаганнях надається гравцям, які сплатили благодійний внесок.

Із усіма деталями можна ознайомитись у положенні про проведення шахового турніру можна ознайомитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *