ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські викрили ще одну гуральну, де виготовляли фальсифікований алкоголь

|

Львівські правоохоронці викрили ще одну гуральню, де виготовляли фальсифіковану горілку. Цех належав до розгалуженої мережі міні-заводів з виробництва підроблених алкогольних напоїв, діяльність яких було налагоджено на території Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області в рамках подальшого розслідування та документування діяльності злочинної групи, яка налагодила роботу мережі нелегальних горілчаних міні-заводів на Тернопільщині, припинили виробництво у ще одному цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв елітних марок.

Під час санкціонованого обшуку у місті Бережани Тернопільської області в приватному господарстві 40-річного місцевого жителя було  виявлено та вилучено майже 50 ємностей «bag» з підробленою горілкою по 2 літрикожна, 100 пляшок по 0,5 літра, наповнених фальсифікатом під виглядом горілки різних торговельних марок, 40 пластикових пляшок по 0,5 літра  із фальсифікатом горілки, 50 літрів етилового спирту у пластмасових ємностях, 170 літрів спиртовмісної суміші, підготовленої для розливу, порожні пляшки, бочки з під-спирту тощо.

Нагадаємо, 2 серпня працівники УЗЕ у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області викрили  діяльність злочинної групи, до якої входили понад 30 осіб, яка налагодила діяльність мережі міні-заводів з виробництва алкогольних напоїв у промислових масштабах потужністю близько 40 тисяч пляшок за добу.

Викрито чотири незаконні виробництва у Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях, встановлені перевалочні майданчики виготовленого фальсифікату, збут якого проводився у всіх прикордонних районах західного регіону держави. Вилучено лінії для незаконного виробництва фальсифікату алкоголю, майже 80 тон спирту, більше 90 тисяч одиниць підробленої алкогольної продукції різних торговельних марок, а також грошові готівкові кошти в сумі близько 2 400 000 гривень. Попереджено потрапляння на споживчий ринок фальсифікату горілки на загальну суму у понад 30 мільйонів гривень.

Чотирьох осіб, причетних до налагодження роботи нелегальних гуралень затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України (двоє організаторів та двоє керівників підпільних підприємств).

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *