ОСТАННІ НОВИНИ

Суд повернув жителям села на Львівщині 20 гектарів землі

|

Суд повернув селянам 20 гектарів землі сільськогосподарського призначення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

За позовом прокуратури до Миколаївської райдержадміністрації, Гонятичівської сільської ради, ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», державною виконавчою службою міста Львова головного територіального управління юстиції, забезпечено реальне виконання судового рішення.

На підставі цього рішення, ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» зобов’язано виготовити проект відведення земельних часток (паїв), що розташовані на території Гонятичівської сільської ради, площею близько 20 га, жителям села Кагуїв Миколаївського району

Відтак, на підставі п.9 ч.1 ст.39 Закону України «Про виконавче провадження», органами юстиції прийнято рішення про закінчення провадження, у зв’язку з фактичним виконанням рішення Миколаївського районного суду Львівської області.

Таким чином, завдяки втручанню органів прокуратури, судом поновлено права громадян з питань земельних правовідносин, а органами державної виконавчої служби зобов’язано боржника реально виконати судове рішення.

Враховуючи актуальність та підвищений суспільний інтерес до сфери земельних правовідносин, прокуратурою і надалі вживатимуться вичерпні заходи реагування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *