ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair розпродає квитки на 250 напрямків від 7,5 євро

|

Лоукостер Ryanair оголосив розпродаж квитків на свої рейси зі знижкою до 25%. Акційні квитки доступні по 250 напрямках, ціни анонсуються, починаючи від 7,5 євро в одну сторону.

Придбати квитки за спеціальною ціною можна до півночі 8 серпня. При цьому, зробити переліт потрібно буде в період з 1 вересня по 15 грудня.

В Україні ірландський лоукостер поки не літає, але, переліт за вигідною ціною можна придбати при вильоті з аеропортів сусідніх Польщі, Угорщини або Словаччини.

Як відомо, Ryanair 10 липня оголосив про скасування запланованого входу в Україні після того, як аеропорт Бориспіль порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім гендиректором Рябікина.

Пізніше авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) зажадала в суді розірвати договір між Ryanair і аеропортом Львів.

У липні 2017 року Ryanair перевезла 12,6 млн пасажирів, збільшивши цей показник на 11% в порівнянні з липнем минулого року. Цей місяць став рекордним для авіакомпанії за пасажиропотоком за всю її історію.

Джерело: ЦТС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *