ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман пообіцяв, що пенсійний вік не підніматимуть

|

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевняє українців, що уряд не збирається піднімати пенсійний вік. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, пише УП.

«Реформа буде проведена без підняття пенсійного віку. Вже від жовтня ми піднімемо пенсії для 9 млн пенсіонерів і скасуємо нечесний податок на пенсії для працюючих пенсіонерів. Надалі пенсії будуть перераховуватись автоматично», – написав він.

Прем’єр пообіцяв також ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду, аби забезпечити ресурс для подальшого зростання виплат пенсій.

Він нагадав, що за пенсійну реформу у першому читанні проголосувало 282 народних депутата, представники більшості депутатських груп і фракцій, а також частина незалежних депутатів.

Гройсман висловив впевненість, що відповідні зміни в законодавство пройдуть і друге читання без істотних змін.

«Уряд має декілька базових принципів, від яких не відійде за жодних обставин… Ці принципові позиції ми будемо відстоювати, і я сподіваюсь, вони залишаться незмінними», – наголосив він.

Як повідомлялося, Рада в першому читанні підтримала законопроект №6614, який входить до пакету пенсійної реформи. «За» проголосувало 282 народних депутати. Законопроект передбачає підвищення пенсій з 1 жовтня 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *