ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» поступаючись перемогли «Сталь»

|

Львівські Карпати здобули вольову перемогу: поступаючись зелено-білі зуміли переломити хід поєдинку і здобути впевнену перемогу над дніпровською «Сталлю».

За даними прес-служби «Карпатівців», вже у дебюті поєдинку кіперу гостей Пенькову довелось боронити власні володіння. Мірошніченко класно пройшов по правому флангу та навішував на Чачуа, голкіпер вийшов з воріт та впевнено зафіксував м’яч.

«Карпати» продовжували контролювати м’яч, але плани «левів» зіпсував 11-метровий удар на шостій хвилині гри. Підківка збив суперника у власному штрафному майданчику, арбітр майже миттєво вказав на позначку. Реалізувати пенальті підійшов Едгар Малакян, футболіст не схибив, а «сталевари» святкували дебютний гол у матчі.

Зрівняти рахунок вдалось після відмінного пасу від Мірошніченка, подачу Дениса в один дотик замкнув Ігор Худоб’як – 1:1.

По-перерві на полі з’явився Франціско Ді Франко, який вже за кілька хвилин забив, здавалось би, дебютний гол. Святкуванню аргентинця завадив свисток арбітра, котрий зафіксував офсайд. Початок другої 45-хвилинки був саме за карпатівцями. Хороший контроль м’яча та гострі моменти біля воріт Пенькова дозволили «зелено-білим» значно впевненіше почуватись на полі.

Чергова гольова можливість для «Карпат» відбулась на 65-ій хвилині матчу. Порушення правил від суперника на підступах до власної штрафної призвів до небезпечного стандарту. Виконувати штрафний удар впевнено підійшов Олег Голодюк. Карпатівець не підвів, а його філігранний удар ще не один раз передивлятимуться фани «зелено-білих».

Повторна недбалість у діях «сталеварів» вартувала гостям ще одного пропущеного м’яча. Цього разу, порушення правил відбулось у штрафному майданчику Пенькова, а сам кіпер приймав 11-метровий удар. Можливість відзначитись дебютним голом у карпатівській футболці отримав Роман Дебелко; форвард не схибив та встанов кінцевий результат у матчі – 3:1.

Наразі Карпати посідають 7-му сходинку серед 12-ти команд Прем’єр-ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *