ОСТАННІ НОВИНИ

Німецький гурт Scooter виступив в окупованому Криму

|

Німецький гурт Scooter увечері 4 серпня виступив на сцені фестивалю #ZBFest в Балаклаві. Відео виступу опублікували організатори фестивалю, а також користувачі соцмереж, пишуть Крим.Реалії.

«Легендарний Scooter на сцені #ZBFest. Непередавані відчуття»,– йдеться на сторінці організатора фестивалю – компанії «Золотая Балка» – в Фейсбуці.

Музиканти представили на сцені фестивалю мультимедійне шоу, виконали свої відомі хіти і пообіцяли кримчанам «побачитися наступного разу».

Тепер учасникам гурту Scooter загрожує до 8 років позбавлення волі за відвідування окупованого Криму.

Наприкінці червня посол України в Німеччині Андрій Мельник зустрічався в Гамбурзі з менеджером німецької групи Scooter, щоб відмовити музикантів від виступу в анексованому Криму.

Незважаючи на це, музиканти Scooter прибули в ніч на 4 серпня до анексованого Криму, щоб виступити на музичному фестивалі ZBFest в Балаклаві.

17 червня секретар комітету з питань національної безпеки й оборони Верховної Ради України, народний депутат Іван Винник заявив, що німецькій групі Scooter заборонять в’їзд в Україну, якщо музиканти вирушать до анексованого Криму через Москву.

За плани виступити на фестивалі ZBFest в анексованому Росією Севастополі німецький колектив Scooter різко розкритикувала депутат Європарламенту від «Зелених» Ребекка Хармс. На її думку, музиканти «стають на бік Путіна», виступаючи на анексованому півострові.

Фронтмен Scooter Ейч Пі Бакстер раніше заявив у коментарі інформагентству dpa, що гурт бачить в участі у фестивалі «винятково музичну подію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *