ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явиться «розумний» туристичний маршрут

|

У Львові з’явиться «розумний» екскурсійний маршрут «Вперше у Львові» за книгою Ілька Лемка «Львів понад усе».

Інноваційний пізнавальний екскурсійний маршрут  «Вперше у Львові» – це спільний проект управління туризму міської ради та оператора мобільного зв’язку Vodafone.

Маршрут буде візуалізуватися з допомогою кам’яних табличок з QR-кодами, розміщеними на хідниках біля культурних та історичних пам’яток. Зчитавши QR-код, можна буде отримати інформацію про об’єкт на свій смартфон. Кам’яні стрілочки на тротуарах вказуватимуть шлях до наступної локації. Таким чином буде складатися цілісний унікальний піший маршрут.

Мандрівка Львовом об’єднає 15 найцікавіших пам’яток міста. Маршрут починатиметься біля фонтану Нептуну, що на площі Ринок. За 2-3 години можна буде пройти унікальні «першості» Львова та дізнатись цікаві подробиці про них. Символом львівського маршруту обрали усміхненого левчика.

«Львів – креативне місто. Нам завжди цікаво підтримувати  інноваційні проекти. Тому ми  як співорганізатори радо взяли участь у проекті «Розумні маршрути», мета якого – популяризувати унікальні об’єкти туристичного зацікавлення через використання сучасних інформаційних технологій», – сказала начальник управління туризму Галина Малець.

Маршрут буде доступний п’ятьма мовами: українською, англійською, німецькою, польською та російською, а згодом  китайською.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *