ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський суд взяв під варту керівника колонії через хабар

|

На Львівщині посадовцю колонії, якого напередодні затримано на отриманні неправомірної вигоди, обрали запобіжний захід. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

2 серпня Галицьким районним судом міста Львова задоволено клопотання слідчого прокуратури Львівської області про обрання помічнику керівника однієї із виправних колоній на Львівщині запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 32 тис грн.

Нагадаємо, 31 липня, правоохоронцями затримано вказану посадову особу на отриманні 9 тис. грн неправомірної вигоди від підприємця, якому зловмисник обіцяв сприяти в укладені договору оренди та заниженні плати за оренду складського приміщення, що належить виправному закладу.

Посадовцю повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та за клопотанням прокуратури його відсторонено судом від займаної посади.

Досудове розслідування триває.

За вчинене чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *