ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на купівлю лампи фототерапії для немовлят

|

Для новонароджених діток, які лікуються в реанімації обласної дитячої лікарні «Охматдит», хочуть купити спеціальну лампу фототерапії. Потрібно 150 000 грн, і збір коштів вже триває. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляють у !Фонді вільних і небайдужих, щоденно у дитячу реанімацію «Охматдиту» потрапляють малюки, в яких підвищений рівень білірубіну, що означає, що дитинка хвора жовтяницею. Це орієнтовно 60% новонароджених на сьогодні. Якщо вчасно не провести фототерапію спеціальними лампами, то є загроза виникнення ядерної жовтяниці, яка може спричинити ураження нервової системи дитини. Як наслідок – відсталість розвитку та неповносправність. Наразі на балансі відділення є одна повноцінна лампа, а щоденна потреба фототерапії є у 5-7 малюків.

«Взагалі таких ламп для відділення треба дев’ять, щоб забезпечити діток зі всієї області. Це потрібна звичайна терапія. Якщо її не провести, то наслідки дуже небезпечні для центральної нервової системи дитинки. Тому коли ми придбаємо ще одну лампу, то хоч трішки розвантажимо чергу на терапію», – розповідає Вікторія Христенко, керівник фонду.

Як долучитися до купівлі лампи фототерапії?

1) Банки для збору коштів. Залишайте кошти у точках збору !Фонду вільних і небайдужих. Вони розташовані у всіх ресторанах мережі Холдингу емоцій !FEST, а також у крамницях «Два кроки від хати», пекарнях-кав’ярнях «Братванка», крамницях сувенірів «Львівські цяцьки». Усі контакти і адреси на сайті: www.fest.lviv.ua.

2) Розрахунковий рахунок: Благодійний фонд «Вільних та небайдужих». Код ЄДРПОУ: 38738541. Найменування банку: АТ “РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ”. Розрахунковий рахунок: 26004405654. Код банку (МФО): 325570. Призначення платежу: Благодійна допомога.

3) Бофони. Долучитися до !Фонду можна бофоном (за телефоном гарячої лінії LOKAL 0 800 501 494).

Фото: odessa.babyservice.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *