ОСТАННІ НОВИНИ

Де відпочивають українці у 2017 році

|

Українці мають різні вподобання щодо того, як варто проводити відпустку цього літа. Частина провели або ще збираються провести її за кордоном, а інші – в Україні. Відповідне опитування є у розпорядженні Львівського порталу від Дослідницького центру Міжнародного кадрового порталу hh.ua у липні 2017 року.

Найбільш поширений варіант відпустки для українців – це відпочинок закордоном, так відповіли 36% респондентів. 25% опитаних планують відпочивати на українських курортах. Чверть учасників опитування відзначають, що вони не будуть брати відпустку цього літа взагалі. 9% українців кажуть, що їх відпустка проходитиме на дачі або ж за межами міста.

При цьому, 6% респондентів назвали свій варіант. Зокрема були зазначені такі активності, як похід, відпочинок біля озера, екскурсії святинями України. Деякі планують використовувати відпустку не для відпочинку, а для іншої роботи або ж пошуку нового місця для подальшого працевлаштування.

Зважаючи на те, що Україна отримала безвізовий режим, який спрощує процес відвідин європейських країн, 25% опитаних змінили плани щодо відпочинку на користь країн дії безвізу. Разом з тим, 50% респондентів вказують, що їх плани залишилися такими ж, як і були заплановані. Чверть учасників опитування є прихильниками конкретних країн для своїх вакацій, незалежно від того, чи потрібно для поїздки оформлення візи чи ні.

Варто додати, що близько двох третин українців (69%) ніколи не бували за кордоном. Лише 13% жителів країни були за кордоном протягом останніх 12 місяців. Найбільше подорожують жителі Західної України…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *