ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відвідала делегація військових із США

|

До Національної академії сухопутних військ завітали представники Збройних сил США. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного.

До складу делегації увійшли новопризначений аташе з питань оборони при посольстві США в Україні полковник Томас Уоффорд, діючий начальник відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні полковник Синтія Матускевич, начальник відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні з серпня 2017 року полковник Роберт Петерс, заступник начальника відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні з серпня 2017 року підполковник Крокет Оукс, а також командир групи JMTG-U полковник Девід Джордан.

На початку свого перебування у Львові іноземні гості зустрілися із керівництвом навчального закладу. Начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів представникам ЗС США про структуру та основні завдання вишу й висловив щиру вдячність за всіляку підтримку нашої країни у нелегкі в її історії часи.

«Сподіваюсь, що цей візит дасть новий імпульс для подальшої нашої співпраці»— зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Після перегляду презентаційного фільму про Академію керівництво навчального закладу відповіло на численні запитання гостей. Згодом більш детально з історією вишу американські військові познайомилися, оглянувши експозицію академічного музею.

Також цього дня представники ЗС Сполучених Штатів Америки відвідали й Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *