ОСТАННІ НОВИНИ

Заборона руху фур у спеку. За місяць на Львівщині притягнули до відповідальності сотню водіїв

|

Патрульна поліція на автодорогах Львівщини відслідковує проїзд великогабаритних транспортних засобів.Як повідомляють в управлінні патрульної поліції Львова за липень місяць правоохоронці склали 100 адміністративні постанови за недотримання знаку про заборону руху у спекотний період. Сума одного грошового стягнення – 255 гривень, передає прес-служба Львівської ОДА.

Крім того, як інформують в управлінні Укртрансбезпеки у Львівській області минулого місяці виявили 73 порушення, серед яких: 39 фактів перевищення вагових обмежень, 4 факти перевищення габаритних параметрів, 7 фактів відмов від габаритно-вагового контролю та 34 факти порушення температурного режиму.

Відтак, наклали штрафи за проїзд автомобільними дорогами з перевищенням габаритно-вагових обмежень на загальну суму 3775,96 EUR.

Окрім того, накладено 24820,00 гривень штрафу згідно зі ст.60 ЗУ «Про автомобільний транспорт».

Нагадаємо, з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг у період тривалої спекотної погоди (при температурі повітря вище 28 градусів) діють обмеження руху для великогабаритних автотранспортних засобів.

У департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації нагадують: якщо загальна маса вантажівки понад 24 тонн і навантаження на вісь 7 тонн, то з 10:00 до 22:00 на дороги області виїжджати заборонено.

Підрозділи Укртрансбезпеки, Національної поліції та Служби автомобільних доріг цілодобово здійснюють заходи з габаритно-вагового контролю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *