ОСТАННІ НОВИНИ

Вторсировину зі Львова прийматимуть для переробки десять фірм

|

Із 1 серпня Львівська обласна державна адміністрація відновила систему сортування твердих побутових відходів у місті Львові. Станом на сьогодні  перевізники співпрацюють з 10 компаніями у напрямку переробки вторсировини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Відтак, за інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, компанії-перевізники ТПВ уклали угоди з відповідними компаніями, що здійснюють прийом  скла, паперу та пластику.

Станом на сьогодні  перевізники співпрацюють з 10 компаніями, серед яких: ФОП Стрийський, ТзОВ «Геон Рівер», ТзОВ «Санітари планети», ТзОВ «Укреко-Індастрі», ТзОВ «Європет», ТзОВ «Вторресурс», ТзОВ «Проеко», ТзОВ «Львіввторресурс», ТзОВ «Вторма Львів», ТзОВ «Броваривторма».

Зазначимо, що у місті Львові є 1648 контейнерів для роздільного збору відходів, а також планується встановити додаткові контейнери для сортування.

Роздільне сортування сміття надасть змогу не лише зменшити кількість сміття, яке продукує місто Львів, але й знизить навантаження на полігони, які приймають ТПВ з міста Львова.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *