ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершили розслідування справи директора підприємства, що намагався дати прокурору хабар

|

На Львівщині завершено досудове розслідування відносно директора підприємства за спробу підкупу прокурора. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Так, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за підозрою директора одного із підприємств Львівщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).
Нагадаємо, що останній на початку червня поточного року намагався надати працівнику однієї з місцевих прокуратур Львова неправомірну вигоду в розмірі 220 тис грн. За вказану суму коштів підприємець очікував закриття кримінального провадження, розпочатого місцевою прокуратурою за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, а саме за фактом розкрадання бюджетних коштів під час проведення робіт з реконструкції вулиці у місті Львові, кошторисною вартістю у 44 млн грн.
Зазначимо, що за клопотанням органу досудового розслідування ухвалою слідчого судді щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 512 тис грн.
Довідково: за вчинене директору загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *