ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» затримали двох чоловіків, які в обхід пункту пропуску прямували до Польщі

|

Впродовж дня прикордонники Мостиського загону затримали двох чоловіків, які намагались незаконно потрапити до Польщі в обхід пункту пропуску. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Вчора, прикордонники відділу «Краковець», що на українсько-польському кордоні, під час патрулювання помітили чоловіка,  який прямував в сторону державного рубежу. Наряд зупинив громадянина та запитав про документи, що посвідчують особу. Паспорта у чоловіка не знайшлось, а йшов він до Польщі в обхід міжнародного пункту пропуску. В подальшому прикордонники з’ясували, що затриманий є 63-річним громадянином України, зі Львівщини.

Невдовзі, діяти по обстановці довелося знову. Дільничному інспектору прикордонної служби цього ж відділу мешканці прикордоння повідомили, що на околиці сусіднього села бачили невідомого. Прикордонники негайно розпочали пошук, в результаті чого на підході до державного кордону затримали ще одного чоловіка, який прямував до Польщі поза контролем. Затриманим виявився 31-річний громадянин Туреччини, який напередодні легально прибув в Україну, проте до Європи вирішив слідувати поза пунктом пропуску.

В обох випадках чоловіків було затримано в адміністративному порядку до рішення суду в справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *