ОСТАННІ НОВИНИ

Декілька важливих порад для водіїв у спеку

|

За прогнозом Гідрометцентру найближчими днями на Україні утримається спекотна погода, стовпчики термометра перевищуватимуть позначку +30°. Поліція радить водіям враховувати дану інформацію при плануванні поїздок, особливо на далекі відстані.

Обов’язково подбайте про достатній запас прохолодної води,  необхідні ліки, одягайте в дорогу вільний, нещільний одяг, уникайте вживання жирної і солоної їжі.

За можливості здійснюйте паркування транспорту в тіні, а перед початком руху обов’язково провітрюйте салон автомобіля. Не залишайте дітей  у закритому авто навіть на короткий час. Львівський портал додає, що також не можна залишати у автівці тварин.

Перед поїздкою обов’язково перевірте технічний стан авто. У спекотну погоду особливу увагу необхідно звернути на систему охолодження двигуна, рівень мастила, стан гальмівних колодок та тиск у шинах.

Пам’ятайте, при підвищеній температурі повітря в багатьох людей з’являється млявість, запаморочення, знижується концентрація уваги, швидкість реакції на різноманітні дорожні ситуації. Тож будьте особливо уважні та обережні за кермом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *