Російського дипломата зловили п'яним за кермом під Києвом

|

У ніч проти понеділка, 31 липня, в районі Бортничів поблизу Києва поліція зупинила авто з російськими дипломатичними номерами, повідомляє кореспондент ТСН.

Подія сталася близько 23:40 суботи. Водій утримався і від тесту на алкоголь. Ним виявився працівник російського консульства, представник прикордонної служби ФСБ Росії Руслан Требунський.

“Надійшло орієнтування, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Водій відмовився проходити тест. У зв’язку з цим було викликано консула посольства РФ, який взяв на себе відповідальність доправити транспортний засіб до посольства. Складено рапорт”,- повідомив сержант поліції Олександр Ситюк.

За транспортним засобом приїхав інший представник російського диппредставництва, який сів за кермо машини з дипломатичними номерами та поїхав разом із винуватцем інциденту.

Нагадаємо, це вже не перший інцидент за участі ФСБівця Руслана Теребунського. 10 квітня цього року, в аналогічній ситуації поліцейські ловили його разом з колегами дипломатами. Тоді чоловіки відбріхувались що не вживали горілку, тому що була Вербна неділя. Минулого літа Теребунського також ловили п’яним за кермом. Усі попередні роки з місця пригоди Теребунського забирав консул.

Фото: iPress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *