ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському гаю з’явиться паркінг за 2,6 млн

|

Музей народної архітектури і побуту у Львові ім. К. Шептицького, в народі Шевченківський гай,  21 липня уклав договір з колективним підприємством «Центр комплекс» на будівництво паркінгу за 2,59 млн грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro, пишуть Наші Гроші.Львів.

Згідно з технічною документацією, передбачено 53 паркувальних місця, вартість будівництва одного становить 49 тис. грн.

Участь в торгах на будівництво паркінгу, крім переможця КП «Центр комплекс», взяли також ПП «Форматбуд» та ТОВ «БК «Захід необуд». Найдешевшою була пропозиція «Форматбуду», але її відхили через недоліки тендерної документації – компанія не надала актів виконання попередніх робіт та звіту про рух грошових коштів.

Вартість укладеної угоди є на 405 тис. грн дешевшою від очікуваної вартості закупівлі. За кошторисом КП «Центр комплекс» витратить 172 тис. грн на заробітні плати робітників (6,64% від суми угоди), а прибуток підприємства становитиме 28 тис. грн (1,08%).

Розташований паркінг буде на вул. Чернеча гора, 1, поблизу майбутнього візит-центру. Будівництво повинні закінчити до кінця 2018 року.

Як відомо, раніше міські депутати виділили кошти на будівництво стоянки для гостей «Шевченківського гаю». Щоправда, рішення стосувалось лише 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, попри кримінальне провадження дирекція Музею архітектури та побуту оголосила тендер на будівництво візит-центру на території музею. Згодом депутати заявили, що не голосуватимуть за виділення коштів на візит-центр.  Це, зокрема, зумовлене і існуючим кримінальним провадженням стосовно цього будівництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *