ОСТАННІ НОВИНИ

На соціальну підтримку воїнів АТО виділили майже 150 тисяч гривень

|

25 липня з обласного бюджету на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділено 147,8 тис. гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Одноразову адресну допомогу отримають 17 воїнів з числа демобілізованих із зони АТО (по 3 тисячі гривень), щомісячні соціальні виплати 25 дітей загиблих (померлих) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні (по 2,5 тисячі гривень).

На встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих під час АТО скеровано 32 тис. гривень. Зазначену допомогу в області цьогоріч передбачено для 15 родин загиблих на суму 479,5 тис. гривень.

Для відшкодування витрат, пов’язаних із наданням пільг на житлово-комунальні послуги родинам Героїв Небесної Сотні виділено 2,3 тис. гривень.

Всього з початку року з обласного бюджету на виплату одноразової допомоги демобілізованим воїнам із зони АТО виділено 2088 тис. грн., щомісячної соціальної виплати дітям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні – 3672,1 тис. грн.,  одноразової грошової допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих під час АТО – 223,7 грн., відшкодування витрат, пов’язаних із наданням пільг родинам Героїв Небесної Сотні  –  153,9 тис. гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *