ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначають найкращих пожежників

|

У Брюховичах на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНС України у Львівській області розпочалися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед кращих представників рятувальної служби Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

Участь у змаганні беруть 34 команди рятувальників із всіх куточків Львівщини. Вчора мірялися швидкістю, точністю та витривалістю представники 18 команд. Сьогодні спортсмени із ще 16 команд матимуть змогу поборотися за перемогу.

Упродовж двох днів учасники змагаються у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, перенесенні та підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі та підйомі за допомогою висувної драбини у вікно 3-го поверху, пожежній естафеті та бойовому розгортанні від пожежного автомобіля.

За результатами першого дня змагань, найкращі результати показала команда рятувальників із Дрогобицького району. Одразу за ними, друге місце посіла команда із міста Борислав, а третіми у змаганні стали спортсмени Загону технічної служби ДСНС Львівщини.

Вітаємо попередніх переможців, та бажаємо завтра рятувальникам показати якнайкращі результати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *