ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні побили патрульних поліцейських

|

Поблизу пункту пропуску «Краковець» частина водіїв, які прямували на виїзд за кордон, побилися із патрульними поліцейськими та викрали номерні знаки із їхнього службового авто. Трьох осіб було затримано. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

«Близько опівночі поблизу пункту пропуску «Краковець» до автопатруля підійшов громадянин і почав зачіпати патрульних, нецензурно висловлюватися і ображати поліцейських. Чоловік не реагував на зауваження і закликав на підмогу інших громадян з черги, які лише загострили конфлікт», – йдеться у повідомленні патрульних.

За інформацією від правоохоронців, інспектори затримали організаторів протиправних дій. Тоді декілька десятків осіб з черги намагаючись звільнити затриманих пошкодили патрульний автомобіль та викрали номерні знаки, чим дали можливість втекти одному із затриманих.

Також, особи нанесли тілесні ушкодження двом патрульним: забої, садна. Чоловік, який викрав номерні знаки, один – викинув на узбіччя, а другий викинув, коли його наздоганяли поліцейські. Усі троє, за попередньою інформацією, родичі, і є мешканцями Яворівського району.

Тепер чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції та крадіжку номерних знаків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *