ОСТАННІ НОВИНИ

В жовтні Львів прийматиме масштабний міжнародний турнір MMA

|

У Львові 8 жовтня відбудеться грандіозна подія – міжнародний турнір MMA «RFP / MMA Bushido – West Fight 25, на яку з’їдуться 20 найсильніших спортсменів з різних країн світу. Про це сьогодні, 26 липня, під час прес-конференції розповіли організатори турніру, передає кореспондент Львівського порталу.

У турнірі «RFP / MMA Bushido – West Fight 25» візьмуть участь відомі українські бійці ММА, а також бійці з Ізраїлю, Румунії, Азербайджану, Білорусії, Молдови.

За словами президента «Всеукраїнської відкритої ліги змішаних єдиноборств Реал Файт Промоушен» Віталія Вовка, міжнародний турнір MMA – це наймасштабніший турнір в Україні.

«Сьогодні ми анонсуємо подію, яка відбудеться у Львові 8 жовтня і, якої в Україні ще не було – міжнародний  турнір з ММА. В турнірі прийме участь 20 бійців, які складатимуть 10 пар. Також хотів би зазначити, що у цей день буде проведено два титульних поєдинка. Один титульний бій буде проведено між молдовським бійцем Іоном Андрющенко та українцем Дмитром Предебайлом. А у другому і головному бої вечора за титул чемпіона Європи по версії Bushido боротимуться український спортсмен Тарас Грицьків та спортсмен з Кіпру», – сказав він.

Водночас, засновник і президент міжнародної федерації Bushido Донатас Сімонайтіс розповів, Україна – перспективна спортивна країна з сильними бійцями.

«Ми проводимо цей турнір в Україні тому, що нам потрібно збільшувати географію. Також Україна – велика та сильна країна зі сильними спортсменами. Я побачив, що спортсмени є дуже перспективні і на мою думку, через пару років ми побачимо нових супер-зірок, які будуть саме з України», – пояснив він.

Також організатори повідомили, що поєдинки будуть транслюватись на українському телебаченні, а також на телеканалах у 120 країнах світу.

На завершення Віталій Вовк додав, що у переддень турніру 7 жовтня відбудеться зважування спортсменів.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *