ОСТАННІ НОВИНИ

У пісочному кар’єрі на Львівщині екоінспектори не знайшли анонсованих «Грибовичів»

|

На Львівщині на території Миколаївського кар’єру других «Грибовичів» не виявлено. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні Держекоінспекції Львівщини.

Держінспекторами з ОНПС Львівської області проведено заходи державного контролю земельної ділянки, що належить ПАФ «Дністер» на предмет достовірності інформації, що була опублікована на сторінці інтернет-ресурсу «Громадський портал Львова» стосовно того, що «Миколаїський пісочний кар’єр перетворюють на другі Грибовичі», а саме – несанкціоновано розміщуються та спалюються автомобільні шини та інші тверді побутові відходи.

У ході проведення перевірки земельної ділянки, що знаходиться у каньйоні глибиною 30м твердих побутових відходів не виявлено. За словами комерційного директора ПАФ «Дністер»  Давидяка І.М. та інженера по охороні праці Іваніва Б.Б. 18 липня 2017 року близько 20:00 год. відбувся зумисний підпал автомобільних шин невідомими особами. Пояснити знаходження шин на території кар’єру представники ПАФ «Дністер» не змогли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *