ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові депутати зменшать кількість нічних кіосків

|

У Львові планують зменшити кількість МАФів, виключивши з перспективної схеми розміщення малих архітектурних форм кіоски одного із підприємців. Про це повідомив заступник міського голови з розвитку Андрій Москаленко.

За його словами, у Львові обговорюють будівництво нового храму у центрі міста у  мікрорайоні, що налічує 40 тис мешканців, де є культурно-мистецький центр Супутник Левандівський.

«В цей центр мерія вкладає цьогоріч 1,4 млн грн. Супутник має дуже ефективне керівництво, активна громада та депутати підтримують центр… Але не все так просто… на території супутника є “об’єкт”, де як стверджують очевидці, продають алкоголь цілодобово, через цей “об’єкт” цьогоріч опинилась під загрозою можливість заміни мереж у Супутнику, під загрозою – можливість проведення Фестивалю Параджанова на Левандівці і ще багато…», – повідомив А. Москаленко.

«Яким чином і через який суд цей об’єкт отримав документи на саму споруду на території Супутника… думаю питання риторичне… Попри те, з цим підприємцем велись перемовини щодо пропозиції йому іншого місця і так далі… на жаль, на останні кілька зустрічей він просто навіть вже не прийшов…», – додає заступник мера.

Відтак А. Москаленко зауважив, що  була озвучена єдина позиція Львівськоі міської рад: виконавчих органів та депутатів, громади Левандівки, керівництва Супутника про те, щоб на найближчому засідання сесії міської ради – виключити усі МАФи цього  підприємця з перспективної схеми розміщення МАФів у Львові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *