ОСТАННІ НОВИНИ

Як провели День відкритих дверей у Патрульній поліції Львова

|

Вчора, 21 липня, відбувся День відкритих дверей у Патрульній поліції Львова. Львів’яни могли ознайомитися, в яких умовах працює патрульна поліція. Про це інформує патрульна поліція Львова, передає Львівський портал.

Близько 30 чоловіків та жінок прийшли сьогодні на День відкритих дверей у патрульну поліцію Львова. Ознайомлення почали з чергової частини, IT-відділу, де зберігають нагрудні камери, рації та драгери. Для декого із відвідувачів ця зустріч вирішальна. Прийшли аби переконатися у своїх намірах йти у патруль.

Майбутні кандидати розпитували про особливості патрулювання, про графік роботи, про техніку. У кожному із відділів з молодими людьми спілкувалися працівники управління і розповідали про свої обов‘язки. Після екскурсій кабінетами, перейшли до практичних дій.

У спортзалі на них чекали інструктора з тактики, які продемонстрували різноманітні прийоми затримання порушників. А згодом, на плацу управління усі охочі оглянули автомобіль, приміряли бронежилети і мали можливість дмухнути у драгер. Наприкінці зустрічі до гостей вийшов заступник начальника Управління Андрій Богуш та подякував за готовність служити у патрульній поліції Львова.

Нагадаємо, у Львові триває набір у патрульну поліцію. Основні вимоги: бажання служити українському народові, вік від 20 до 35 років, громадянство України та посвідчення водія категорії “В”.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *