ОСТАННІ НОВИНИ

Міносвіти продовжило термін прийому електронних заяв абітурієнтів

|

У Міністерстві освіти України дозволили ВНЗ в Єдину базу заяви вступників, які були подані у встановлений термін в паперовій формі, до 18-00 23 липня 2017 року. Про це повідомляє Укрінформ, передає Львівський портал.

«Прийом заяв та документів вступників на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів закінчується о 18 год. 00 хв. 20 липня. Вищі навчальні заклади зможуть до 18 год. 00 хв. 23 липня вносити до ЄДЕБО заяви вступників (включаючи заяви осіб, які не змогли створити електронні кабінети в присутності представників приймальної комісії), які були подані у встановлений строк у паперовій формі. Такі вступники можуть бути допущені до вступних випробувань та проходити їх відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України у 2017 році», – йдеться в документі МОН.

Таким чином, для абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти за результатами співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, електронну подачу заяв продовжили до 18-00 23 липня 2017 року.

Крім того, в листі сказано, що подача заяв абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти здійснюється в електронній формі. Ухвалення заяви в паперовій формі є проміжним етапом її реєстрації в електронній базі, яке дозволяє внести дані заяви в єдину базу приймальну комісію вищого навчального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *