ОСТАННІ НОВИНИ

Сморід і клуби диму із «Реберні «Під Арсеналом» не дають спокійно жити мешканцям, - депутат

|

Сьогодні, 20 липня, під час сесійного засідання Львівської міської ради порушили питання задимлення у зв’язку роботою кухні ресторану «Реберня «Під Арсеналом». За інформацією депутатів, на діяльність закладу чимало скарг від мешканців. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Так, із відповідним запитом щодо законності діяльності ресторану «Реберня «Під Арсеналом» до міського голови Львова, правоохоронців та представників МНС звернувся депутат Любомир Босаневич.

Як він зазначив, у погоні за заробітком низка підприємців не тільки нищать архітектурні пам’ятки Львова, але й створюють чимало незручностей для містян.

Любомир Босаневич розповів, що до нього неодноразово звертались мешканці центру міста зі скаргами на діяльність ресторану «Реберня «Під Арсеналом».

«Йдеться про постійний сморід та задимлення, які спровоковані роботою кухні цього закладу. Труби від грилю розташовані в такий спосіб, що уся вулиця Підвальна та Арсенальна фактично є цілодобово задимленою…», – йдеться у запиті Любомира Босаневича, інформує прес-служба «Укропу» у Facebook.

Отож, депутат просить міського голову Львова, правоохоронців та надзвичайників провести перевірку діяльності ресторану «Реберня «Під Арсеналом», відповідності пожежним, санітарним та правоохоронним вимогам, адже даний заклад розташований в будівлі Львівського історичного музею «Арсенал», який побудований ще в 1574-1575 роках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *