ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Тимків повернувся на роботу

|

Керівник Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків повернувся на роботу після того, як вчора вийшов на волю з-під варти, повідомляє Львівський портал.

Зазначимо, сьогодні, 19 липня, Роман Тимків має дати прес-конференцію стосовно закупівлі танкових двигунів, після якої його і ще 4 осіб звинуватили в розтраті 28,5 млн грн. Журналістів впустили на території заводу, де на дошці оголошень кореспондент Львівського порталу помітила наказ по особовому складу від 19 липня №255 к(п) «Про повернення на робоче місце та виконання обов’язків керівника».

«19.07.2017 повернувся на робоче місце та приступаю до своїх обов’язків», – йдеться у наказі підписаному Тимківим.

Директор пояснив, що ніякого наказу, щодо його відсторонення, не було.

«Вчора я ще був у Києві, а сьогодні вже на робочому місці. Виконуючий обов’язки був призначений на час моєї відсутності», – сказав Тимків.

Як відомо, 15 липня директору ЛБЗ Роману Тимківу було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 2 млн грн, його заступнику призначено арешт на 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 1,8 млн грн.

Детективи НАБУ та прокурори САП клопотали про арешт усіх підозрюваних з альтернативою внесення застави в розмірі предмету злочину – 28,5 млн. грн.

П’ятеро нардепів від БПП та Батьківщини були присутні на засіданні суду та просили взяти Тимківа на поруки.

Напередодні  НАБУ спільно з прокурорами САП затримали директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Романа Тимківа, його заступника Олега Ткаченка та низку посадовців Збройних сил за корупційну схему з вживаними двигунами.

Фото: Главком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *