ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОДА прокоментували ситуацію з викинутим на Київщині львівським сміттям

|

Львівська облдержадміністрація запевняє, що несанкціонований скид сміття у Київський області був спеціально спровокований «певними силами» для того, щоб дестабілізувати ситуацію з вивезенням сміття. Про це сьогодні, 18 липня, на брифінгу сказав директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Тут можна проводити паралель з тим випадком, який стався в Черкасах, коли приватний перевізник, який не мав жодного відношення до наших перевізників, які працюють в місті Львові, самовільно поїхав і скинув сміття. Правоохоронці вже встановили, що це була проплачена акція. Ми розуміємо, що це провокація певних сил, які хочуть дестабілізувати ситуацію з вивезенням сміття.

На кожній щоденні нараді з перевізниками ми даємо чітке доручення, що в разі того, що буде самовільний скид сміття а території Львівщини, так і за її межами, ми будемо розривати угоду з ним і він втратить той ринок послуг, які він має у Львові», – сказав Н. Романчук.

Нагадаємо, вчора Львівський портал повідомляв, що на стихійне сміттєзвалище у Київській області підкинули 40 тонн львівського непотребу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *