ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби ворог поранив двох українських військових

|

Минулої доби у зоні АТО було поранено двох українських військових. Про це у Facebook повідомляє штаб АТО, передає Львівський портал.

Наприкінці минулої доби у зоні АТО незаконні збройні формування збільшили обстріли позицій української армії на Донецькому напрямку. Починаючи з 19 і майже до 23 години, ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї з декількох напрямків бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований.

Крім того, ввечері, бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка.

На Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі у Новоолександрівці. Також, близько 23 години, злочинці вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

На Маріупольському напрямку, близько опівночі, ворог обстріляв з мінометів калібру 120 міліметрів та гранатометів опорні пункти сил АТО у Лебединському.

Загалом, за минулу добу, бандформування 17 разів порушили перемир’я. В наслідок обстрілу один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *