ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 70% львівського сміття зараз вивозиться за межі Львівщини

|

Львівське сміття зараз вивозять як на територію Львівщини, так і за її межі, проте за її межі – більше. Про це сьогодні, 18 липня, на брифінгу розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами за межі Львівської області вивозять близько 70% ТПВ.

«За минулі декілька днів з перевантажувальних станцій, які є в місті Львові, вивезено понад 500 тонн відходів. Вони вивозяться за межі Львівської області на територію центральної і західної України. По місту Львову ми повністю перейшли на поточне прибирання сміття.

Крім того, з метою посилення контролю за вивезенням сміття, ми з першого липня правоохоронним органам повністю передали всі номера машин, які працюють з нашими перевізниками. Це дасть можливість нам контролювати процес, щоб не було випадків несанкціонованого викиду сміття», – сказав Назарій Романчук.

Окрім того, директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА наголосив, що міська влада не поспішає з передачею «Львівспецкомунтрансу» на баланс області.

«Є в нас певні проблеми з тим, що Львів гальмує передачу комунального підприємства «Львівспецкомунтранс». І це попри те, що було прийняте відповідне рішення сесією обласної ради, в якому було прописано спрощену можливість передачу цього підприємства», – додав він.

Фото: Zik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *