ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» планує запустити швидкісні потяги з Дніпра і Львова до Одеси

|

«Укрзалізниця» хоче  запустити до Одеси швидкісні потяги з Дніпра та Львова. Про це у Facebook повідомив керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун, передає Львівський портал.

«У перспективі, враховуючи наявний рухомий склад, та за рахунок придбання додаткових міжрегіональних двосистемних електропоїздів філією «УЗШК», плануємо з’єднати швидкісним залізничним сполученням обласний промисловий центр Дніпро із чорноморським узбережжям, містом Одесою. Це особливо актуально для перевезення пасажирів у період літніх відпусток.
Також у планах – за рахунок подовження існуючого маршруту Київ – Львів до Одеси та Київ – Одеса до Львова по трикутнику Київ-Львів-Одеса-Київ поєднати місто Лева з Одесою», – написав він.

Окрім цього Войцех Балчун зазначив, що «Укрзалізницею» опрацьовується питання подовження маршруту курсування поїзда №747/748 Дарниця, Київ – Львів до Перемишля.

«Ви знаєте, з 23.12.2016 призначено курсування поїзда № 705/706 Київ – Перемишль складом електропоїзда HRCS2 Хюндай. А сьогодні вже опрацьовуємо питання подовження маршруту курсування поїзда №747/748 Дарниця, Київ – Львів до Перемишля. Це дозволить зв’язати швидкісним рухом Вінницьку, Хмельницьку та Тернопільську області з Польщею», -додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *