ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові із плакатом «Made in LNR» пікетували магазин російської мережі Gloria Jeans

|

У понеділок, 17 липня, представники львівських громадських організацій прийшли з плакатами до магазину Gloria Jeans у ТРЦ Victoria Gardens, що на вул. Кульпарківській, 226а. Вони організували акцію протесту проти роботи російської мережі одягу в Україні. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Протестувальників також обурив факт побиття київських активістів під час відкриття магазину Gloria Jeans у ТРЦ Sky Mall. Представники ГО «Відсіч» 15 липня влаштували протест під час відкриття магазину російського бренду у Києві, однак, як сказано у офіційній заяві ГО, охорона ТРЦ почала бити активістів та перешкоджати мирному протесту.

Близько десятка львів’ян 17 липня прийшли з плакатами «Gloria Jeans фінансує ЛНР», «Made in LNR» у ТРЦ Victoria Gardens та вимагали закриття магазину. Акції протесту ніхто не перешкоджав. До сьогоднішньої акції у Львові долучилися ГІ «Братство честі», ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «БУР», ГО «СЛЄМ» та низка інших громадських організацій.

Нагадаємо, що магазин Gloria Jeans працює у ТРЦ Victoria Gardens з жовтня 2016 року. Як СБУ відкрила кримінальне провадження через діяльність Gloria Jeans в Україні.

З початком окупації Луганської області фабрика не працювала протягом семи місяців. Але в березні 2015 року керівництво компанії домовилось з бойовиками і відновило роботу. Відновлення роботи відбувалось показово та офіційно. Участь в цьому заході взяв голова самопроголошеної «ЛНР» Ігор Плотницкий.

Власник компанії Gloria Jeans росіянин Володимир Мєльніков в коментарі РБК заявляв, що підприємство не міняло реєстрацію і продовжує платити податки в Луганську, самопроголошеній владі.

Фото: ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *