ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримали українця, що хотів вивезти наркотики у взутті

|

В пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно з представниками оперативного підрозділу під час оформлення рейсового автобуса «Херсон-Варшава» затримали громадянина України, який намагався перемістити через державний кордон наркотичні речовини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

За попередньою оперативною інформацію стало відомо, що громадянин України, житель Херсонщини, можливо, причетний до протиправної діяльності. Тому щойно громадянин прибув в пункт пропуску, було проінформовано співробітників Національної поліції, СБУ та ДФС і проведено спільний огляд громадянина та його речей. Вже на початку перевірки спрацював службовий собака, натренований на пошук наркотиків.  В результаті, під час огляду громадянин сам дістав із взуття та викинув на підлогу два пакунки із речовиною рослинного походження, попередньо марихуаною.  Вага речовини, яку було вилучено, склала більше 80 грамів.

Громадянина України затримано для подальших процесуальних дій. Дії правопорушника підпадають під ознаки правопорушення, передбаченого статтею 305 Кримінального Кодексу України(«Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *