ОСТАННІ НОВИНИ

У Турківському районі в маршрутці з людьми стався розрив в системі охолодження: є постраждалі

|

На Львівщині в маршрутці з людьми стався розрив розширювального бачка, внаслідок цього постраждало п’ятеро пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 11 липня, о 18:57 поблизу селища Бориня Турківського району в маршрутному автобусі «Еталон», сполученням Львів – Гусне, стався розрив розширювального бачка системи охолодження. В салоні перебувало близько 40 пасажирів.

Також встановлено, що у системі охолодження двигуна автобуса зірвалокришку розширювального бачка і гаряча технічна рідина під тискомпотрапила на людей.

Серед потерпілих – водій автобуса, 43-річний житель Старосамбірськогорайону, та четверо пасажирів, мешканців Турківського району. Із них – двоєдівчаток віком 7 та 8 років. Восьмирічна школярка госпіталізована в реанімаційне відділення лікарні у тяжкому стані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *