ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше перенакопиченого сміття є у Шевченківському та Сихівському районах Львова

|

Станом сьогодні на ранок, 12 липня, у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 131 майданчик, що становить 11%. У розрізі районів: Шевченківський – 47 не вивезених майданчиків, Залізничний – 10, Франківський – 6, Сихівський – 68. Очищені всі майданчики у Галицькому та Личаківському районах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 7 майданчиків (з них: 4 – біля закладів освіти, 3 – біля закладів охорони здоров`я), а це 3% від загальної кількості.

Нагадаємо, у Львові впроваджують систему сортування відходів. Перші наліпки-маркування на контейнерних майданчиках ЛКП «Львівспецкомунтранс» розклеїло вчора на Сихові та у Шевченківському районі, сьогодні роботи тривають у Франківському районі. Такі інформаційні наліпки розклеюватимуть й інші компанії-перевізники, тому згодом на всіх сміттєвих майданчиках у всіх районах Львова будуть такі маркування, і мешканці зможуть викидати відходи роздільно, як це роблять в усіх передових країнах світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *