ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії кажуть, що 170 майданчиків у Львові завалені сміттям

|

Станом сьогодні на кінець дня у місті є переповненими 170 майданчиків, з них: у Франківському районі – 49, у Сихівському – 63, у Залізничному – 12, у Шевченківському – 46. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомив в.о. голови Франківської РА Орест Тимчишин, зараз у районі не вивезено сміття з 49 контейнерних майданчиків. Всі ці майданчики обслуговує  компанія «AVE-Львів». Зараз на деяких майданчиках працює техніка.

У Сихівському районі сміття не вивезено із 63 контейнерних майданчиків.

«Критична ситуація на усіх майданчиках. З них не вивозять сміття вже близько місця. Станом на сьогодні із 324 майданчиків неочищеними залишаються 63. Це 19,4% від загальної кількості. Зі 63 неочищених майданчиків 61 на обслуговуванні компанії «AVE-Львів», 2 – ТзОВ «ДВ Еко-світ», – повідомили у Сихівській РА.

У Залізничному районі станом на вечір 11 липня перенакопиченими є 12 сміттєвих майданчиків.

«Маємо перенакопичені майданчики за такими адресами: вул. Бортнянського, 25, вул. Шевченка, 107, вул. Залізнична, 74, вул. Братів Міхновських, 9, вул. Князя Святослава, 3, вул. Олени Степанівни, 21, вул. Шевченка, 77, вул. Коротка, 8а, вул. Залізнична, 14а, вул. Затишна, 5, вул. Вернигори, 27. Ці майданчики обслуговує підприємство «AVE-Львів». Ще один перенакопичений майданчик є за адресою вул. Калнишевського, 4а. Його обслуговує компанія «Санком-Львів», – розповіли у Залізничній районній адміністрації.

У Шевченківському районі переповнені 46 сміттєвих майданчиків, які належать компанії «AVE-Львів».

У Личаківському та Галицькому районах очищені всі контейнерні майданчики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *