ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова виділила ЛОДА 25 мільйонів на вивіз сміття

|

Сьогодні, 7 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради виділив 25 мільйонів гривень для Львівської облдержадміністрації на вивезення сміття. Це перші гроші, які мерія виділили ЛОДА на вирішення сміттєвої проблеми, передає кореспондент Львівського порталу.

Виконком вніс зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік, згідно яких область отримає 25 мільйонів на відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення твердих побутових відходів, фактичних додаткових витрат на їх перевантаження, перевезення та будь-яких інших заходів, пов’язаних із захороненням та утилізацією.

Нагадаємо, на сесії надали Львівській ОДА до 30 червня 2019 року повноваження щодо вирішення питань збирання, зберігання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Згідно із документом, місто виділить області протягом двох років 600 млн грн для вирішення проблеми із ТВП.

Нагадаємо, раніше губернатор Львівщини запропонував Львову на два роки забути про проблему сміття. Згодом мер Львова пристав на цю пропозицію і вже 29 червня на сесії Львівської міської ради депутати передали повноваження управління твердими побутовими відходами та усіма пов’язаними із цим питаннями Львівській ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *