ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова за дешевими наркотиками і сексом масово їдуть іноземці. Частина з них розшукується Інтерполом

|

У майже всіх нічних клубах Львова реалізуються наркотики та пропонуються секс-послуги. Про це сьогодні, 7 липня, під час Координаційної наради представників громадськості, журналістів та Керівництва правоохоронних органів щодо дотримання режиму роботи розважальних нічних закладів в місті та області, а також забезпечення безпеки у них повідомив начальник Нацполіції Львівщини Валерій Середа, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, діяльність більшості нічних клубів Львова тотожна тій. Яку проводив скандальний клуб «Какаду», який гучно закрили та арештували одного з фігурантів справи – директору заводу «ЛОРТА».

«У більшості нічних клубів, що у нас є, десь приблизно таке і відбувається. Ми про це знаємо, і ми, повірте, працюємо над тим. Хочу звернутися до власників таких закладів: якщо вони думають, що така участь, яка посягнула «Какаду» їх мене, то повірте, що ні. Ми будемо робити все, щоб ті хто не припинять це, ми зайдемо способи зробити з ними те, що зробили з «Какаду», – зазначив В. Середа.

За словами начальника поліції, по дешеві наркотики та секс-послуг до Львова чартерами літають іноземці.

«Є в нас багато таких нічних закладів. Займаються не тим, чим треба. Придумають такі схеми реалізації щодо розповсюдження наркотиків всередині, організацію незаконних секс-послуг.  Сьогодні є багато у нас туристів, особливо з азіатських країн. У тому числі з Туреччини. Їх приваблюють дешевші наркотичні засоби і можливість їх тут прямо в клубах вживати, організація для них секс-туризму», – розповів він.

Водночас голова Громадської ради при СБУ Львівщини Галина Янко зауважила, що часто трапляються ситуації, коли до Львова прилітають іноземці, яких розшукує Інтерпол.

«До Львова приїжджає величезна кількість туристів. Так виходить, що з тих чартерів знімають іноземців, які є в розшуку в Інтерполі, і ми за останні часи таких іноземців дуже багато вислали з країни», – наголосила вона.

Нагадаємо, у Львові перевірять нічні клуби із найбільш скандальною репутацією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *