ОСТАННІ НОВИНИ

З посади звільнили поліцейського-утікача, що скоїв ДТП на Радехівщині

|

Поліцейського, що підрізав на своїй машині  інший автомобіль та втік з місця автопригоди, звільнили з займаної посади. Про це сьогодні, 6 липня, під час прес-конференції повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами В. Середи, працівник Радехівського відділу поліції вчинив ДТП і утік.

«На «Ютубі» ми бачили відеозйомку, коли цивільна машина підрізає іншу машину, створює аварійну ситуацію, тікає. Пізніше було встановлено, що цей автомобіль належить працівнику поліції Радехівського відділення. Було проведено службові перевірки», – розповів він.

Також він зазначив, що цей поліцейський намагався ввести в оману слідство.

«Працівник поліції навіть під час службового розслідування проявив нещирість. Він вводив в оману, що він не керував цим транспортним засобом. Однак і не вказував, що комусь давав користуватися, казав,що його автомобіль нікуди не їздив. Коли ми дослідили автомобіль, то на ньому були пошкодження, характерні для цього випадку. Все підтверджує його безпосередню участь. Автомобіль не був ним задекларований», – наголосив В. Середа.

Як уточнив начальник поліції, зараз матеріали справи перебувають в суді. Горе-поліцейського ж звільнили з посади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *