ОСТАННІ НОВИНИ

У парк «Знесіння» виїде міська екологічна комісія, щоб перевірити його стан

|

Екологічна комісія Львівської міськради проведе виїзне засідання у парку «Знесіння». Відповідне рішення члени комісії прийняли учора, 5 липня.

За словами голови комісії Ірини Оршак, у ході обговорення члени комісії прийняли рішення 28 липня провести  виїзне засідання у парку Знесіння.

«На засіданні ми плануємо детально розглянули питання перспективного плану розвитку території,  а також функціонування велодоріжки у парку. Оскільки є багато запитань з цього приводу, в.о. директора парку до цього часу повинна надати нам повну інформацію. Також  ми ініціюємо проведення фінансового аудиту щодо витрачених коштів за 2016 рік».

Як розповіла Ірина Оршак, у проекті розвитку ландшафтного парку «Знесіння» передбачалось будівництво візит-центру.

«Проте місцеві мешканці заперечують стосовно такого наповнення проекту, тому ми рекомендували департаменту містобудування ЛМР провести громадські обговорення щодо цього питання, щоб дізнатись думку мешканців.

Щодо меж парку, то як пояснила нам Мар’яна Задорожна, в.о. директора парку «Знесіння», питанням оформлення кадастрового номеру займалась підрядна організація, яка недобросовісно виконувала свої обов’язки і півтора року не виконувала свої зобов’язання згідно з договором. Але на сьогоднішньому засіданні отримали запевнення від керівництва, що до 28 липня буде наданий відповідний кадастровий номер і нарешті встановлені межі парку».

Крім цього, комісія прийняла рішення зобов’язати керівництво парку «Знесіння» вжити тимчасових заходів щодо заборони розпалення вогнищ у парку.

Як відомо, завтра у Львові відбудеться суд стосовно парку «Знесіння».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *