ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час пиятики дві жінки пограбували одна одну

|

У Львові дві жінки пограбували одна одну. За скоєне правопорушення обом загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Сихівський відділ поліції 5 липня звернулася 29-річна місцева мешканка. За словами заявниці, візуально знайома жінка відібрала у неї гроші в сумі 950 гривень та мобільний телефон «Самсунг».

Схожа заява надійшла і від іншої учасниці інциденту – 22-річної львів’янки. Вона повідомила, що знайома зірвала з її шиї золотий ланцюжок, вартість якого становить близько 10 000 гривень.

«Попередньо ми встановили, що обидві заявниці разом розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. Саме під час неї жінки заволоділи речами одна одної, – розповів начальник Сихівського відділу поліції підполковник поліції Василь Довганич.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *