ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 22-річний хлопець сховав у парку 9 гранат

|

У Львові СБУ вилучила у місцевого мешканця гранати, які він сховав у лісопарковій зоні у Шевченківському районі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ у Львівській області.

В ході здійснення заходів із протидії незаконному обігу зброї працівники Управління СБУ у Львівській області отримали інформацію про можливе зберігання одним із мешканців м. Львова засобів ураження.

Із 22-річним львів’янином було проведено правороз’яснювальну роботу, за результатами якої останній добровільно вказав місце, де були приховані гранати.

5 липня п.р. слідчо-оперативна група та вибухотехніки у тайнику, який знаходився у лісопарковій зоні у Шевченківському районі місті Львова неподалік вулиці Омеляна Ковча, виявили та вилучили 9 гранат Ф1 та 9 армійських запалів УЗРГМ.

Вилучені предмети скеровані на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення про відкриття кримінального провадження.

Служба безпеки України нагадує, що відповідно до ч.3 статті 263 КК України, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, пов’язаний із незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, якщо вона добровільно здала органам влади вказані заборонені предмети. У протилежному випадку, громадянам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото: СБУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *