ОСТАННІ НОВИНИ

Середа розповів деталі ДТП на Львівщині, в якій загинуло двоє поліцейських

|

Начальник Нацполіції у Львівській області Валерій Середа не виключає, що поліцейські, які загинули у ДТП в травні цього року, перебували у стані алкогольного сп’яніння. Про це він зазначив сьогодні, 6 липня, під час прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами В. Середи, інформація про перебування в автомобілі третьої людини – начальника слідства Перемишлянського відділу поліції, не підтвердилось.

«У нас були свідки – це водій і пасажири маршрутки, що їхали там. Вони повністю бачили ДТП. Там (у авто-ред.) було їх лише двоє. Така інформація (про третю людину – ред.)  надійшла,коли ми привезли його (начальника слідства-ред.). Я дав вказівку завезти його на освідчення щодо наявності у нього травм. Тому що якби він був у цьому автомобілі при такій ДТП, щоб на ньому не було подряпини – це неможливо», – повідомив він.

Також Валерій Середа розповів про деталі ДТП, які вдалося з’ясувати слідству.

«Вони просто були без ременів безпеки. Їх викинуло через люк, і цей ж автомобіль їх і притиснув. Я не виключаю того, що вони були у стані алкогольного сп’яніння – це покаже експертиза. Ми опитували людей в селі, звідки вони їхали, чи може вони десь там вживали алкоголь. Такого підтвердження не було. Але є інформація, що десь вони в Перемишляни ще десь їздили, можливо, там…Ми до кінця не можемо встановили  причину, чому вони їздили туди в село. Службових завдань у них там не було, якоїсь справи у цій місцевості також немає», – повідомив начальник поліції.

Як повідомив В. Середа, начальник слідства Перемишлянсього відділу поліції наразі звільнений з керівної посади.

«Їхній керівник слідства звільнений з посади. Він під час службового розслідування вів себе якось… щось покривав. Деякі речі, що він повинен би був нам розповісти, ми дослідили самі. Цей транспортний засіб (на якому розбилися поліцейські-ред.)  належав його дружині. Виявилося, що його криміналіст давно користувався цим транспортним засобом. Ніде це не зафіксовано», – зазначив головний поліцейський області і додав, що наразі колишній начальник слідства працює на посаді старшого слідчого відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *